Duminică, Aprilie 14, 2024
Pe 1 martie  începe Festivalul „Mărțișor”. Ce spectacole îi așteaptă pe soroceni

Primăvara începe cu tradiționalul Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor 2024”. Și în acest an, festivalul se va desfășura în perioada 1-10 martie și va aduce în fața publicului multă dispoziție bună. La Soroca, la Palatul de Cultură, vor urca în scenă cele mai renumite colective artistice din municipiu și raionul Soroca, dar și vestiți artiști din țară și de peste hotare. Inaugurarea evenimentului, va avea loc pe 1 martie, cu spectacolul muzical –coreografic ”Mărțișor în prag de primăvară”

Un asemenea concert va avea loc sâmbătă, 2 martie, atunci când vor urca în scena Palatului, interpreta Olga Ciolacu și formația ”Nemuritorii” din România.

Tot atunci, va urca în scenă și un ansamblu folcloric din Vinița, Ucraina. În data de 7 martie, publicul de la Soroca va fi încântat de formația ”Acord”. Concertul va fi contra plată, iar biletele pot fi procurate la casele palatului.

Potrivit șefului de la Cultură, Festivalul ”Mărțișor” va fi desfășurat prin diverse activități și în localitățile raionului Soroca.

Festivalul Internațional de Muzică „Mărțișor 2024”, se va încheia pe 10 martie, cu un spectacol muzical-coreografic ”Fire de mătase fine ”, prezentat de colectivele artistice de la Palatul de Cultură.

Log in or Sign up