Vineri, Iulie 05, 2024
Pe mai multe străzi din Soroca sunt efectuare lucrări de plombare

Șoferii din Soroca, sunt puși la încercare. Pe mai multe străzi din municipiu, sunt efectuare lucrări de plombare a drumurilor.

 

Potrivit serviciului de presă al primăriei, lucrările sunt efectuate utilizând mixtura asfaltică caldă. În acest an, primăria a procurat 100 de tone de asfalt pentru care s-au cheltuit circa 200 de mii de lei.

 

La efectuarea lucrărilor sunt implicați muncitorii și tehnica de la Serviciul de Înverzire și Amenajare. Plombarea va fi făcută pe toate străzile principale din oraș. La fel serviciile municipale sunt implicate în acțiunile de salubrizare a drumurilor și de curățare a canalelor de scurgere a apelor pluviale.

 

Reparația drumului se face și pe strada Voițehovschi. În proporție de 70 la sută lucrările au fost deja efectuate, pe o distanța de 1,3 km. Strada a fost reparată capital cu beton asfaltic, au fost amenajate trotuare cu borduri noi și s-a reparat podețul.

Lucrările se desfășoară conform Proiectului tehnic, care a costat primăria, circa 160 de mii de lei. Amintim că reparația străzii Voițehovschi, are loc în două etape, prima etapă s-a încheiat, anul trecut.

Log in or Sign up