Duminică, Aprilie 14, 2024
Detalii despre focurile de armă de la Soroca

Au apărut noi detalii despre focurile de armă care au răsunat în această după amiază pe strada Ștefan cel Mare din orașul Soroca, în urma unor reglări de conturi în stil mafiot.

Potrivit surselor media, apropiate anchetei, cel care a tras, este un bărbat în vârstă de 30 de ani, originar din localitatea Vasilcău, raionul Soroca. Aflându-se în orașul Soroca, individul cu mașina sa, ar fi blocat intenționat în trafic automobilul victimei, un om de afaceri care se ocupă cu transportul de pasageri peste hotare.

Ulterior, atacatorul, a coborât din automobil și dintr-un pistol de model CZ a efectuat două focuri de armă în direcția victimei rănind-o la un picior.

Victima a fost transportată la spital, iar peste ceva timp oamenii legii au reușit să stabilească locul aflării pistolarului și să-l rețină cu arma la el.

Acesta a fost escortat la IP Soroca pentru a fi documentat, ulterior s-a stabilit că pistolul din care a tras, era deținut ilegal.

Politia a inițiat o cauză penală pentru tentativă de omor. Suspectul riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Log in or Sign up