Sâmbătă, Iunie 29, 2024
Arcadie Spoială va fi condus pe ultimul drum la Soroca

Durere fără margini. Moartea lui Arcadie Spoială a lăsat o durere imensă în inimile celor care l-au cunoscut. Fratele său a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a anunțat unde ne putem lua adio de la regretatul regizor. Acesta va fi înmormântat la Soroca, în orașul de baștină pe care la iubit atât de mult, scrie fratele regretatului regizor. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, o pot face la casa părintească de pe str. Chiriat 16. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la ora 9.00.

Reamintim că regizorul moldovean, Arcadie Spoială, s-a stins din viață în seara zilei de 11 iunie. Membrii familiei au declarat pentru presa de la Chișinău, că acesta e victima furtunii, când o creangă a fost doborâtă peste un cort, pe malul Nistrului, într- localitate din raionul Dubăsari.

Tragedia a avut loc sub ochii soției și copiilor bărbatului. Furtuna a început brusc, iar cei care se aflau în zonă au auzit un zgomot puternic. Mulți dintre ei au reușit să iasă rapid afară, luându-și copiii în brațe. La un moment dat, o ramură mare de salcie a fost doborâtă de vânt și a căzut direct pe cortul în care se afla regizorul. Acesta a fost preluat de ambulanță, dar a decedat din cauza rănilor grave suferite.

Vestea despre moartea regizorului moldovean a șocat mai mulți artiști din țară, dar și alți oameni care l-au apreciat. Irina Rimes a subliniat că Arcadie va rămâne mereu o amintire frumoasă în vieților multora, iar Ionel Istrati a mărturisit că trăiește una din cele mai mari dureri din viață.

Log in or Sign up