Vineri, Iulie 01, 2022
Sorocenii pot procura lemne pentru foc la preț accesibil și cât doresc

Lemnele pentru foc sunt la mare căutare și la Soroca, chiar dacă oamenii își fac griji că nu vor avea lemne pentru sezonul rece, responsabilii de la Întreprinderea pentru Silvicultură Soroca calmează spiritile și spun că acum în pădurile gestionate de Întreprinderea pentru Silvicultură Soroca sunt la final tăierile de igienă.

INGINER SILVIC ȘEF, ÎNTREPRINDEREA PENTRU SILVICULTURĂ SOROCA: Volumele de masă lemnoasă recoltate sunt comercializate ca prioritate la instituțiile sociale: școli, grădinițe, instituții de sănătate publică, primării și populației băștinașe locuitori în apropierea fondului forestier. Stocurile la ziua de azi sunt de aproximativ de circa 2 mii m. steri pe întreprindere, urmează să finisăm lucrările până la finele lunii iunie și să colectăm încă circa 4 mii m steri

Doritorii de a procura lemn pentru foc de la Întreprinderea pentru Silvicultură Soroca trebuie să cunoască că întreprinderea nu prestează servicii de transportare la domiciliu a lemnului.

Întreprinderea pentru Silvicultură Soroca gestionează circa 15 554 ha de păduri în raioanele Soroca, Florești, Drochia și câteva păduri din raioanele Șoldănești și Dondușeni.

T

 

 

 

 

 

Log in or Sign up