Joi, Martie 28, 2024
Aleșii locali din Soroca s-au convocat în ședință. Au discutat 57 de subiecte

 

Aleșii locali de la Soroca s-au convocat într-o ședință ordinară a Consiliului municipal. Dezbateri a creat chiar primul subiect din ordinea de zi care a fost cu privire la modificarea și completarea bugetului Primăriei municipiului Soroca pentru anul 2023. 

Un alt subiect de pe ordinea de zi a fost și cel cu privire la acceptul și solicitarea schimbului de terenuri proprietate publică pentru construcția stației de epurare.

Tot aici a fost aprobat regulamentul și componența Comitetului local pentru Apă și Sanitație, care va include 7 membri. Ordinea de zi a ședinței a cuprins și subiectul ce ține de implimentarea Acordului de colaborare în cadrul proiectului ”Fii primul, colectează separate deșeurile din plastic.”

Cu o dare de seamă anuală a activității economico-financiară pentru 2022, în fața consilierilor a venit administratorul Întreprinderii Municipale ”Soroceanca”.

Consilerii au aprobat și chestiunea ce ține de activitatea Societății pe Acțiuni”Regia Apă-Canal Soroca” pentru anul 2022.

Log in or Sign up