Miercuri, Iunie 26, 2024
Consilierii raionali au numit în funcție cinci șefi ai Centrelor de Sănătate din raion

Consilierii raionali din Soroca s-au convocat în ședință extraordinară. Ordinea de zi a cuprins opt subiecte, printre acestea și cel cu privire la alocarea mijloacelor financiare din componenta raională, pentru instituțiile educaționale. Proiectul de decizie a inclus și alocarea a 134 mii de lei pentru durarea cu inventar sportiv a 24 de instituții de învățământ din raion. Proiectul de decizie fiind votat pro de majoritatea consilierilor.

Mai multe dezbateri au creat subiectele ce țin de numirea în funcții a șefilor Instituțiilor Medico-Sanitare Publice Centrelor de Sănătate. Spiritele s-au încins și mai mult la subiectul cu privire la numirea în funcție de șefă a Centrului de Sănătate Slobozia Cremene, pe Luminița Ghervas. Într-un final candidatura Luminiței Ghervas, a fost susținută cu votul pro, al majorității consilierilor.

Astfel la ședința de astăzi consilierii au numit în funcție încă patru șefi a Centrelor de Sănătate.  La Parcani- pe Lilia Procop, la Centrul de Sănătate Cosăuți- pe Elena Gordîc-Cociorva, la Vasilcău –pe Ion Starîș și la Căinarii Vechi pe –Veronica Pașa.

Cele opt proiecte de decizie, incluse pe ordinea de zi a ședinței extraordinare, au fost votate pro de către majoritatea consilierilor.

 

Log in or Sign up