Luni, Iulie 08, 2024
Extinderea partidului "Viitorul Moldovei": noi structuri organizate la Soroca

La Soroca a avut loc Adunarea de constituire a Organizației Raionale a Partidului ”Viitorul Moldovei”. La eveniment a fost prezent președintele partidului, Vasile Tarlev, ex prim-ministru al Republicii Moldova.

Prin vot unanim, președintele Organizației Raionale Soroca a Partidului ”Viitorul Moldovei”, a fost ales Efim Agachi,  om de afaceri, ex-președinte al Consiliului Județean Soroca și ex- deputat al Republicii Moldova.

Fostul premier Vasile Tarlev, care anunțase în 2009 că se retrage din politică, și-a explicat revenirea prin faptul că nu poate rămâne indiferent „văzând cum economia națională se ruinează și mergem spre dispariția țării”.

Printre prioritățile partidului, Vasile Tarlev a enumerat dezvoltarea economiei naționale, grija față de toate grupurile de cetățeni și neutralitatea Republicii Moldova.

După ce a fost ales președintele, pentru buna funcționare a Organizației Raionale Soroca a Partidului ”Viitorul Moldovei”, urmează ca în decurs de o săptămână să fie numiți 5 membrii ai Consiliului raional de partid, dar și un secretar. 

Log in or Sign up