Joi, August 18, 2022
ȘI VARA PRIN APĂ ȘI NOROI - SE CERE  AJUTOR DE LA PRIMĂRIE

Mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Soroca Nouă, au apelat la redacția Sor TV, după ajutor. Disperați oamenii spun că, ani la rând sunt nevoiți să meargă prin noroi și apă, care se acumulează în gropile adânci, formate pe drumul din curțile caselor, aflate pe strada D. Cantemir 25 și Luceafărul 22. Automobilele circulă cu dificultate, iar copiii au nevoie de ajutor, atunci când trec drumul.

INA DEREVENCO,LOCATARĂ: ”S-a publicat de multe ori în grupul primăriei, dar fără rezultat, prin intermediul dstră sperăm să ajungă la urechile Primăriei. Suntem aici multe mămici, trecem foarte greu de aceste găuri cu apă. Avem și familii cu copii cu nevoi speciale, trec foarte greu pe aici”.

Această femeie locuiește aici, de 38 de ani, ea spune că în tot acest timp, drumul n-a fost niciodată reparat capital.

LARISA BÎNZARU,LOCATARĂ:” Din 83 locuim în această casă, timp în care nu s-a făcut nimic, groapa s-a făcut încă mai mare”.

Contactate de Sor TV, autoritățile ne-au comunicat, că pentru această vară, pe strada D.Cantemir 25 și strada Luceafărul 22, sunt preconizate lucrări de reparații curente cu asfalt, și că lucrările ar putea începe chiar în două- trei săptămâni.

 

Log in or Sign up