Miercuri, Februarie 21, 2024
”CLEBER” ÎȘI DESCHIDE UȘILE LA SOROCA

Magazinul ”Cleber” își deschide ușile și la Soroca. Mâine , 21 mai, ora 9.00, va avea loc deschiderea oficială a magazinului, unde veți găsi de toate. Vizitatorii vor putea participa la tombola cu cadouri garantate, vor fi oferite bomboane la toți copiii, dar și discount card la cumpărăturile de 500 de lei. Vă așteptăm pe str. Grigore Vieru 1.

 

”Cleber”marketul familiei tale.”CLEBER” ÎȘI DESCHIDE UȘILE LA SOROCA. Magazinul ”Cleber” își deschide ușile și la Soroca. Mâine , 21 mai, ora 9.00, va avea loc deschiderea oficială a magazinului, unde veți găsi de toate. Vizitatorii vor putea participa la tombola cu cadouri garantate, vor fi oferite bomboane la toți copiii, dar și discount card la cumpărăturile de 500 de lei. Vă așteptăm pe str. Grigore Vieru 1. ”Cleber”marketul familiei tale.

Subiectul legat de odihna copiilor, a stârnit discuții la ultima ședință a consiliului. IURIE TODIREAN,CONSILIER CR SOROCA: ”... de eliberat tabata ”La Dumbrava” de refugiați, pentru odihna copiilor noștri din raion, am multe întrebări de la părinți, se va deschide tabăra ”La Dumbrava” , parca pandemia s-a mai oprit, poate este timpul să deschidem tabăra pentru copii din Soroca”.

I. Ce face copilul tău vara? Oferă-i activități utile și distractive cu Oratorica!.

 

 

Log in or Sign up