Miercuri, Iunie 26, 2024
CONSILIERII RAIONALI SOROCA SE CONVOACĂ PE 15 MAI

Miercuri, 15 mai, consilierii din Consiliul raional Soroca, se convoacă în ședință ordinară. Aceștia vor avea de examinat o ordine de zi cu 65 de proiecte de decizii. Printre subiectele mai importante se numără cele cu privire la activitatea mai multor Instituți Medico-Sanitare Publice și vor fi numiți în funcții, șefii acestora.

La fel va fi examinat Planul teritorial de acțiuni pentru implementarea Programului național de prevenire și control al bolilor netransmisibile prioritare pentru anii 2023-2027 în raionul Soroca.

Consilierii vor mai avea de examinat chestiunea ce ține de Raportul privind activitatea Incubatorului de Afaceri, Instituției Publice Tabăra de odihnă pentru copii „LA DUMBRAVĂ” pentru anul 2023, dar și organizarea odihnei în sezonul estival 2024.

Vor mai fi prezentate Rapoartele de activitate a mai multor instituții de întățământ, dar și lichidarea Instituției Publice Școala Primară Ocolina, subunității Țepilova a Instituției Publice Liceul Teoretic „Ion Creangă. Tot aici consilierii vor aproba reorganizarea Instituției Publice Gimnaziul „Gheorghe Nastase” din Hristici, și Gimnaziul Regina Maria. 

Examinate vor fi și subiecte legate de alocarea mijloacelor financiare din Fondul de rezervă, dar și cu privire la modificarea bugetului raional pe anul 2024.

Log in or Sign up